Over ons  De consument van vandaag hecht veel waarde aan kwalitatieve producten, producten gemaakt van de beste materialen, producten met een verhaal. Bovendien willen ze graag verrast en geïnspireerd worden. Als u als ondernemer daar goed op inspeelt zal dit ongetwijfeld leiden tot meer verkoop en een hoger rendement. Maar zo makkelijk is het allemaal niet. De markt verandert snel, de ontwikkelingen volgen elkaar in een rap tempo op  en het aanbod van producten is enorm. Wat verkoopt wel en wat niet?  en voegt het iets toe aan mijn assortiment? Dit zijn zijn vragen die ik vaak hoor en daar u graag bij help. 


Ik doe de verkoop, op basis van agentschappen, van een breed scala producten op het gebied van koken, tafelen en cadeaus.

Onderscheidend met kwaliteitsmerken, een breed assortiment , een uitstekend rendement en goede service. 

Bovendien wordt het u allemaal gemakkelijker gemaakt. U zit niet per merk vast aan een Franco-bedrag, de producten kunnen gecombineerd* besteld  en geleverd worden.

Ofwel combineren van vele merken met 1 order, 1 factuur en 1 aanspreekpunt. Dat bespaart u veel tijd en energie.


Ik werk nauw samen met de logistieke partners  Home & Table by Meyhui  (België), Dowabo (Duitsland) en Woodway (Slovenië).


Voor meer informatie kunt u gerust contact met mij opnemen.


Wilfred Koerhuis

Sales Agent /Eigenaar Your Perfect Home Agencies

Tel: 06-37457657

wkoerhuis@your-perfecthome.nl

https://nl.linkedin.com/in/wilfredkoerhuis


* m.u.v . Dowabo en Woodway