Merken met toegevoegde waarde


Dowabo, een fraaie collectie thermosflessen en drinkflessen.
Onderscheidend in vormgeving en kwaliteit. Ook geschikt voor koolzuurhoudende dranken. De fles wordt geleverd in een stoere cadeau-koker, incl. beschermnetje. Elke verkochte fles ondersteunt het waterproject "PAUL" - Portable Aqua Unit for Lifesaving.

 https://www.dowabo.de 
TB Group, messenfabrikant in Thiers sinds 1648, is gevormd door de traditie van het kwaliteitsmes en de know-how die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Elk van hun messen draagt de stempel van hun passie en hun smaak voor innovatie. Erkend in de hele wereld, is de uitstekende kwaliteit van hun messen de reden voor het succes van de TB Group. Kortom, TB Group is een toonaangevende messenfabrikant uit Frankrijk.

Eenvoud is mooi. Eenvoud is puur. Eenvoud is essentieel. Deze ideeën zijn de leidraad van Nude. Nude verfijnt alles tot de essentie, door te ontwarren en te distilleren. Dit maakt het uiteindelijke object eenvoudig te begrijpen en te gebruiken. Het resultaat komt perfect tot uiting in de prachtige glascollecties. Het meesterschap en vakmanschap van handgemaakt glas is hun signatuur. 

https://www.nudeglass.com
Sinds 1926 creëert L’Atelier du Vin exclusieve wijnaccessoires. Het familiebedrijf is een specialist in oenologie, van de kelder tot op uw tafel. Hun geïntegreerde ontwerpstudio en werkplaats ontwerpen en produceren nieuwe unieke producten.
Met hun bijzondere collecties geven zij vorm aan het eigentijdse en speelse ritueel van het bewaren, bereiden en serveren van wijn. L’Atelier du Vin is steeds op zoek naar de gebaren en functies die het wijnproeven rijker maken aan sensaties en kennis om te delen.


Het avontuur begon in 2005 toen het idee kwam om benodigdheden aan te bieden om taarten thuis te kunnen versieren zoals bij professionals. Na enkele maanden van creatie rondom producten die voorheen voorbehouden waren aan chefs-patissiers, uitgebreide testen en aanpassingen voor thuisgebruik, ontstond het merk ScrapCooking®. Zij bedenken culinaire en creatieve producten binnen ieders bereik om gebakjes en zelfgemaakte zoetigheden te verfraaien.

Inmiddels bieden ze een assortiment aan van meer dan 1100 producten zoals  (silicone) bakvormen, uitstekers, kleur-en smaakstoffen en bakmixen.

 https://www.scrapcooking.fr
Of het nu voor uw dagelijkse routine of voor een speciaal event is, deze producten zullen u helpen om uw tafel een elegante look te geven. Ogo Living biedt  nuttige en duurzame producten voor in en rond de keuken. De producten van uitstekende kwaliteit zijn gemaakt om van generatie op generatie te worden doorgegeven, in overeenstemming met familiewaarden en de toewijding aan onze planeet.

Het concept is simpel: een handig, mooi en duurzaam product.

 https://www.ogoliving.comHet creatieve team van Woodway heeft als doel het creëren van een betere wereld door het lanceren van duurzame & stijlvolle producten. Zij bieden een  breed assortiment Well thermosflessen, thermosbekers en drinkflessen van hoge kwaliteit aan. Een uitstekende keuze voor een betere wereld.

https://woodway-shop.com

Tint Textiel: deze prachtige collectie bestaat uit een veelvoud van kleuren van tafellakens, placemats tot servetten. Gemaakt van 100% katoen, volledig handgeweven, voorgewassen en kleurvast.

De Europese studio beheert het ontwerp en de logistiek. Het Indiase kantoor staat in voor de productontwikkeling, de productie en de kwaliteitscontrole.                                                 
De essentie van Best in Table is het creëren van unieke en onconventionele producten. Het product heeft de charme van haar ambachtelijkheid. De variatie zorgt ervoor dat dit geen routineproduct is. BIT ziet de eco-duurzaamheid niet als een belemmering maar als een kans die hen stimuleert om waardevolle oplossingen te ontdekken. De collectie bestaat uit o.a. unieke Bio Bamboe servetten, placemats en tafelkleden. Hoogwaardige kwaliteit , 100% afbreekbaar en composteerbaar. 

https://www.bestintable.com

De passie van moHa! is de kunst van het koken steeds opnieuw uit te vinden om u meer gemak, plezier en veiligheid te bieden. Moha, een Zwitserse onderneming, is gespecialiseerd in de ontwikkeling en marketing van innovatieve en hoogwaardige niet-elektrische keukenaccessoires. Innovatie is de kern van de moHa!-filosofie en kan niet los worden gezien van de kwaliteit van de aangeboden producten met een garantie van 5 jaar.

https://www.moha-swiss.com/en/De oplaadbare & draadloze lampen van Lampa, ontworpen & ontwikkeld in Europa, beantwoorden aan de groeiende behoefte naar duurzame tafelverlichting.

Lampa biedt fraaie lampen aan van hoogwaardige kwaliteit met een uitzonderlijke lichtkwaliteit, die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden.
De tafellampen kunnen eenvoudig worden opgeladen via een individuele USB-lader. Ze zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren.