Merken met toegevoegde waarde

Dowabo, een fraaie collectie thermosflessen en drinkflessen.
Onderscheidend in vormgeving en kwaliteit en zelfs geschikt  voor koolzuurhoudende dranken. De fles wordt geleverd in een stoere cadeau-koker, incl. beschermnetje. Elke verkochte fles ondersteunt het waterproject "PAUL" - Portable Aqua Unit for Lifesaving.

 https://www.dowabo.de 
Tarrerias-Bonjean Coutellerie, innovatieve Franse marktleider van messen en bestek. Gevestigd in Thiers. Bekend van de Laguiole steakmessen. Deze messen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn verpakt in een prachtige geschenkverpakking tegen een aantrekkelijke prijs.
Nude Glass, een exclusief designmerk. Scandinavische invloeden, architecturale lijnen en zachte kleuren staan centraal in deze prachtige glascollecties. Compleet concept voor Living, Sleeping, Kitchen en Dining. 

https://www.nudeglass.com
Sinds 1926 creëert het Franse merk exclusieve wijnaccessoires. Het biedt alles op het gebied van ontdekken, bewaren en openen van wijn. Van klassieke, elegante stijlen tot eigentijdse designs van hoge kwaliteit. Onderscheidend door breed aanbod, prachtige verpakking en presentatie .ScrapCooking, een creatief en onderscheidend merk op het gebied van het maken en decoreren van taarten, (cup)cakes en koekjes.

Breed assortiment van o.a. (silicone) bakvormen, uitstekers, kleur-en smaakstoffen en bakmixen. https://www.scrapcooking.fr

Nuttige en duurzame producten voor in en rond de keuken.

De producten zijn gemaakt om van generatie op generatie te worden doorgegeven, in overeenstemming met familiewaarden en de toewijding aan onze planeet.
Het concept is simpel: een handig, mooi en duurzaam product.

 https://www.ogoliving.comHet creatieve team van Woodway heeft als doel het creëren van een betere wereld door het lanceren van duurzame & stijlvolle producten. Een breed assortiment Well thermosflessen, Well thermosbekers en drinkflessen van hoge kwaliteit. Een uitstekende keuze voor een betere wereld.

https://woodway-shop.com


Tint Textiel: deze prachtige collectie bestaat uit een veelvoud van kleuren van placemats, tafellakens tot keukentextiel. Gemaakt van 100% katoen of combinatie van katoen/linnen.

De Europese studio beheert het ontwerp en de logistiek. Het Indiase kantoor staat in voor de productontwikkeling, de productie en de kwaliteitscontrole.                                                 

Best in Table (BIT) biedt de unieke  Bio Bamboe servetten, placemats en tafelkleden. Hoogwaardige kwaliteit , 100% afbreekbaar en composteerbaar. Personaliseren is ook mogelijk. Tevens biedt men ook een brede collectie servetten van andere duurzame materialen. https://www.bestintable.com


Moha of Switzerland is dé innovatie specialist op het gebied van keukenaccessoires. Alles op het gebied van openen, schillen, malen, snijden, smeren en raspen. Toptechnologie in de keuken. Hoogwaardige kwaliteit en zeer gebruikersvriendelijk.

https://www.moha-swiss.com/en/ 

In 2017 begon het avontuur met de lancering van een breed assortiment thermosflessen met als doel de productie van plastic in de wereld drastisch te verminderen. Bijdragen aan een betere toekomst voor onze kinderen, kleinkinderen en alle toekomstige generaties is één van de vele drijfveren van Les Artistes Paris.